Aktiviteter

Svenska Försäkringsföreningen anordnar utbildning för försäkringsbranschen i form av kurser, seminarier och medlemsaktiviteter. Aktuella utbildningar finner du i vårt Kalendarium.

 

Medlemsaktiviteter

Svenska Försäkringsföreningen anordnar kostnadsfria medlemsaktiviteter (f.d. medlemsmöten) för personliga medlemmar. Genom bland annat debatter, mingel, frukostseminarier och internationella studieresor verkar SFF som forum för nätverk i försäkringsbranschen.

Svenska Försäkringsföreningen arrangerar flertalet olika temaföreläsningar som är avgiftsfria för våra personliga medlemmar.

SFF Event är våra kvällsmöten för medlemmar, där det ingår mingel antingen innan eller efter föreläsningen. Några av våra stora SFF Event är t.ex. utdelningen av Ung talang.

Frukostseminarier är halvdagsseminarier med föreläsningar som är avgiftsfria för våra personliga medlemmar. Vi bjuder självklart på frukost innan.


Seminarier

Svenska Försäkringsföreningens seminarium tar upp aktuella frågor inom försäkring för att ge dig som arbetar i branschen ett forum för diskussion och en uppdatering i de senaste regleringarna, utredningarna, ny teknik m.m. Verksamheten bedrivs i servicebolaget SFF Försäkringsutveckling AB.

 

Kurser

Svenska Försäkringsföreningens kurser ger dig som arbetar i försäkringsbranschen en möjlighet att fördjupa dina kunskaper och bidra till din och ditt företags kompetensutveckling. Verksamheten bedrivs i servicebolaget
SFF Försäkringsutveckling AB.

 

Uppdragsutbildningar

 

Samtliga av våra kurser går att få som anpassade uppdragsutbildningar för företag och andra organisationer. Några av våra mycket uppskattade uppdragsutbildningar är vårt Diplomprogram för specialister och ledare och Försäkringsteknik för icke-aktuarier. Titta gärna i vårt Kalendarium för inspiration och utbud.

Vår specialanpassade styrelseutbildning har varit mycket uppskattad. Läs mer om innehåll och upplägg nedan. 


Styrelseutbildning
 

För att ta fram ett utbildningsupplägg till er som grupp eller företag kontaktar ni en av våra projektledare.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för ert företag, kontakta oss på info@forsakringsforeningen.se.

 

 

Betalnings- och avbokningsvillkor