Svenska Försäkringsföreningens utmärkelse Talang i försäkringsbranschen syftar till att uppmärksamma personer som kommit in i branschen relativt nyligen och bidragit till förändringar eller förbättringar i sina organisationer, och som har potential att fortsätta utvecklas och vara goda förebilder. Utmärkelsen består av ett diplom och en check på 10 000 kr samt möjligheten att delta i SFF:s styrelse som adjungerad ledamot under nästkommande år.

Svenska Försäkringsföreningens utmärkelser syftar till att lyfta fram förebilder i försäkringsbranschen samt att uppmärksamma branschen som en attraktiv och spännande arbetsgivare.

Nomineringsförfarande Talang i försäkringsbranschen

Vem är pristagaren?

• Pristagaren har arbetat några år i försäkringsbranschen.
  • Pristagaren har gjort avtryck i sin organisation genom att bidra till förändringar eller förbättringar av verksamheten.
  • Pristagaren har visat på till exempel innovation, nytänkande eller eget driv och intresse inom sitt område. Genom detta har pristagaren också varit en inspirationskälla för andra, i den egna organisationen eller i branschen som helhet.
  • Pristagaren har potential att fortsätta utvecklas och vara en god förebild i försäkringsbranschen.

Nominering

Du nominerar genom att ange följande information om kandidaten:

• Namn
  • Titel/yrkesroll
  • Bolag
  • Utbildning
  • Födelseår
  • Startår för arbete i försäkringsbranschen
  • Motiveringstext där du kort beskriver
    • kandidatens bidrag till branschen/organisationen, samt
    • på vilket sätt kandidaten varit en inspiration eller förebild för andra
  • Eventuell övrig information
  • Kontaktuppgifter (e-post och telefonnummer)

Samt;

• Namn, titel och bolag på dig som nominerar.

Nomineringen skickas till info@forsakringsforeningen.se.
Ange "Nominering Talang i försäkringsbranschen 2017" i ämnesraden på mejlet.

Nomineringsperiod

26 juni – 22 september 2017

Kontakt

Om du har frågor om nomineringsförfarandet kontakta gärna Stefan Pärsson, VD, på
+46 73 053 1005 eller stefan.parsson@forsakringsforeningen.se.

Övriga frågor hänvisas till info@forsakringsforeningen.se.

Urval

Juryn består av Svenska Försäkringsföreningens styrelse. Urval sker bland annat genom intervjuer. För närmare information om styrelsens sammansättning besök http://forsakringsforeningen.se/om-oss.

Val av pristagare kan ej överklagas.