Nordisk stipendieresa till Oslo 2018

Missa in möjligheten att följa med SFF till Oslo – tema sjukvårdsförsäkringar

Resestipendium: Oslo 11 – 13 september 2018

I september anordnar SFF ännu en av våra populära, stipendiefinansierade studieresor, som går till Oslo

Temat är sjukvårdsförsäkringar:

• Sjukvårdsförsäkringar i Norden (täckningsgrad, jämförelse av produkter mellan länderna)
  • Hur påverkar digitaliseringen sjukvårdsförsäkringarna?
  • Fungerar sjukvårdsförsäkringarna som de ska? (vilka företag köper sjukvårdsförsäkringar och har de företagen lägre sjuktal?)

Under tre dagar får du som deltagare möjlighet att skapa nya kontakter och att nätverka med kolleger från Norden.

EFTER STUDIERESAN

Efter Svenska Försäkringsföreningens studieresa till Oslo har du en ökad kunskap om sjukvårdsförsäkringar på den nordiska marknaden. Du kommer även hem med nya nätverk och kontakter!

Du kommer även att tillsammans med övriga stipendiater och Nordisk Försäkringstidsskrifts Sverigeredaktör Carl-Henrik Knutsson, att skriva en kortare artikel om studieresan som publiceras på nft.nu.

PRAKTISK INFORMATION

Stipendiet innefattar

Flygresa t o r Stockholm Arlanda – Oslo

Två nätter på 4-stjärnigt hotell

Studiebesök

Spännande evenemang

Middagar + luncher

När genomförs studieresan?

11 – 13 september 2018

Hur många platser finns?

4 stipendieplatser.

VEM KAN ANSÖKA?

Du har några års arbetslivserfarenhet. Utöver detta bör du ha ett genuint engagemang i försäkringsbranschens utmaningar och intresse av att knyta nya kontakter och bygga nätverk. Det är därför extra viktigt att du tydligt motiverar varför resan skulle vara värdefull för just dig.

Missa inte möjligheten – anmäl ditt intresse senast den 12 juni !

Skicka din intresseanmälan senast den 12 juni genom att fylla i formuläret nedan och bifoga länken till din LinkedIn-profil eller ditt CV.

Stor vikt läggs vid resans relevans för den sökande. SFF strävar efter dynamik, erfarenhetsutbyte och mångfald i gruppen.

Beslut om stipendium

Beslut om stipendium meddelas senast den 20 juni