Internationell utblick för försäkringsbranschen

Internationella risker har aldrig varit så påtagliga men hur påverkar det oss?

Ett heldagsseminarium med ett internationellt perspektiv på aktuella frågeställningar, trender och utveckling som påverkar vår egen försäkringsbransch. Missa inte en unik möjligheten att ta del av framstående talare inom försäkring, ekonomi och internationella risker och högaktuella ämnen som kan stödja såväl din verksamhet som affär!

Målgrupp​

Seminariet är brett och passar alla som arbetar i försäkringsbranschen och har ett intresse av att lära sig mer om och inspireras av den internationella utvecklingen. Seminariet passar extra bra för dig som arbetar som produktutvecklare, produktägare, underwriter, skadereglerare, CDO, aktuarie eller försäljningschef.

Praktisk information

Du kan välja att delta digitalt eller på plats i Stockholm under seminariet. Detta väljer du i anmälan. Lokal för deltagande på plats är:

Westmanska Palatset
Holländargatan 17