SFF Event: Framtidens arbetsliv - och hållbara arbetssätt

Inspirerande föreläsning av Gustav Molnar om framtidens arbetsliv - Postcovid and beyond

 

Vi lever i en allt mer komplex, digital och föränderlig värld. Pandemin har väckt sunda frågor om "det nya normala" och "framtidens arbetsliv". År 2022 är året då organisationer världen över ser över sina arbetsplatsstrategier för det postpandemiska arbetslivet. Men hur ser framtidens arbetsliv ut och hur går organisationer i framkant tillväga för att bygga framtidssäkra och hållbara organisationer där människor och organisationer kan nå sin fulla potential? Under denna föreläsning kommer Gustav Molnar att presentera de krafter och trender som formar morgondagens arbetsliv, och hur organisationer i framkant banar vägen för hållbara arbetssätt och ökad konkurrenskraft.

  • Vad innebär ”det nya arbetslivet”?
  • Vad har pandemin lämnat för avtryck på arbetsplatsstrategier?
  • Vilka krafter och trender formar framtidens arbetsliv
  • Framtidsspaning: Arbetslivet 2027
  • Vad utmärker framtidssäkrade organisationer?

 

 

Praktisk information

Du kan välja att delta digitalt eller på plats i Stockholm. Detta väljer du när du anmäler dig.

Lokal för deltagande på plats är:
 

IVA Konferens
Grev Turegatan 16
Stockholm

 

 

Om föreläsaren   

 

Gustav Molnar

Gustav Molnar har vigt sin karriär åt att hjälpa människor och organisationer att jobba smartare tillsammans i en allt mer digital och komplex värld. Utöver sitt arbete som föreläsare så är Gustav även VD på konsultföretaget Diwo AB som är specialiserade på den digitala arbetsplatsen. Gustavs kall här i livet är att få vara med och bidra till ett hållbarare och bättre arbetsliv för denna och kommande generationer. År 2020 blev han utsedd till ”årets distansarbetare” av remoteworking.se. År 2021 blev han nominerad till årets talare av MySpeaker. Gustav har ett brinnande intresse för beteendeforskning, ny teknik och förändringsledarskap. När Gustav inte jobbar ägnar han sig åt att åka street skateboard och spela jazzgitarr.

 

 


Om SFF Event

SFF Event är mötesplatsen för dig i försäkringsbranschen och alla som är knutna till försäkringsbranschen kan delta. Genom våra föreläsningar får du inspiration, kompetensutveckling och framför allt en mötesplats där du träffar branschkollegor från olika företag för erfarenhetsutbyte och nätverkande. SFF Event är kostnadsfritt för personliga medlemmar och anställda på Svenska Försäkringsföreningens medlemsföretag. Välkommen!