SFF Event: Våga tänka stort med Eric Thyrell

En föreläsning om att tänka nytt, hitta sin inre glöd och modet att möta förändring i en tid av utmaningar! + Prisutdelningar!

 

Vi lever i en värld som förändras och utvecklas i en rasande takt, kriser och utmaningar avlöser varandra på löpande band. Uttryck som: ”Om vi gör det vi alltid gjort, kommer vi få samma resultat vi alltid fått” stämmer inte längre. I en kraftigt ökad konkurrens på affärs och arbetsmarknaden, samt den snabba utvecklingen av ny teknik och digitalisering, måste vi våga tänka nytt, tänka större och vara mer öppna för snabba förändringar. Förändringar kräver mod och nya sätt att tänka och agera. Hur kommer vi ur gamla tanke och beteendemönster och hur hanterar vi de rädslor som ofta är förknippade med förändring och utmaningar?

Vilka är de viktigaste värdeorden ett företag eller organisation behöver ha med sig i framtiden för att konkurrera på en tuff och föränderlig marknad?

Den här föreläsningen ger dig verktyg, inspiration och några av de svar som kan tända gnistan, och hålla lågan i organisationen brinnande!

 

Program

 

14.00 | Kaffe och fika (för deltagare på plats)

14.30 | Prisutdelning av utmärkelserna Årets Inspiratör i försäkring och Nästa Generations Talang i försäkring

14.45 | Föreläsningen Våga tänka stort av Eric Thyrell

16.00 | Festligt mingel med snittar (för deltagare på plats)

 

 

Praktisk information

Du kan välja att delta digitalt eller på plats i Stockholm. Detta väljer du när du anmäler dig.

Lokal för deltagande på plats är:
 

IVA Konferens
Grev Turegatan 16
Stockholm

 

Om föreläsaren

 

Eric Thyrell

Eric Thyrell är föreläsaren som stått på scenen i olika former sedan barnsben. Detta märks tydligt i hans mycket underhållande och fängslande sätt att föreläsa.

Eric var nominerad till årets talare 2019, samt är en av endast två talare i Sverige som erhållit den högsta utmärkelsen ”Diamond speaker” från världens mest omfattande system för talar-rating, speakerrating.com. Han är även för fjärde året i rad med på listan över de mest populära talarna i Sverige.

Med en stor dos närvaro, energi och humor har han inspirerat företag, organisationer och privatpersoner i alla nordiska länder i ämnen som: Kommunikation, förändring, attityder, konflikthantering, teamwork, arbetsglädje, bemötande och försäljning.

 


Om SFF Event

SFF Event är mötesplatsen för dig i försäkringsbranschen och alla som är knutna till försäkringsbranschen kan delta. Genom våra föreläsningar får du inspiration, kompetensutveckling och framför allt en mötesplats där du träffar branschkollegor från olika företag för erfarenhetsutbyte och nätverkande. SFF Event är kostnadsfritt för personliga medlemmar och anställda på Svenska Försäkringsföreningens medlemsföretag. Välkommen!